Zadar

Zadar

Općenito o natjecanju

Zadar
 • Klub organizator: Atletski savez Zadarske županije
 • Grad: Zadar
 • Datum održavanja natjecanja: 25.4.2018.
 • Početak natjecanja: 10:00 – 6. razredi, 11:30 - 5. razredi, 14:00 – 4. razredi, 15:30 - 3. razredi
 • Mjesto natjecanja: Atletski Stadion na Višnjiku

Kako se prijaviti na natjecanje?

Škola ili klub mogu prijaviti neograničeni broj natjecatelja, a svaki natjecatelj ima pravo nastupiti u najviše dvije discipline.

Učenici i učenice

Učenici i učenice mogu se prijaviti na sljedeći način

 1. Online prijavom
  1. Prvi korak: popuni online prijavu
   • klikni na link „Prijavi se na natjecanje“, prati upute i otvori svoj profil. Potrebno je kliknuti na aktivacijski link u e-mailu roditelja.
   • otvorenim online profilom ulaziš u krug onih koji će slučajnim odabirom osvojiti brojne nagrade. Nasumičnim odabirom nagradit će se pet profila po svakom gradu, nagrade će biti objavljene na web stranici, a uručit će se na stadionu nakon natjecanja.
  2. Drugi korak: suglasnost
   • Nakon što aktiviraš svoj račun klikom na aktivacijski link, na e-mail roditelja stići će važne informacije o tvom profilu te suglasnost koju treba ispisati, potpisati i donijeti organizatoru na dan natjecanja. Ako ne možeš ispisati suglasnost kod kuće, proslijedi e-mail sa suglasnosti profesoru ili treneru i zamoli ih da ti ju oni ispišu.
 2. U školi ili klubu
  • Ako se ne možeš prijaviti online ili ne možeš ispisati suglasnost koja se dobiva online prijavom, obrazac za prijavu možeš preuzeti u školi ili klubu i na taj se način prijaviti na natjecanje.
 3. Na stadionu
  • Ako se nisi uspio/la prijaviti putem weba niti u školi ili klubu, sat vremena prije početka discipline možeš uspješno obaviti prijavu, naravno uz odobrenje i potpisanu suglasnost roditelja!

 

Škole i klubovi (profesori i treneri)

U slučaju bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite na info@ersteplavaliga.com ili na dolje navedene koordinatore natjecanja.

Općenito o klubu

Atletski savez Zadarske županije (ASZŽ) osnovali su atletski klubovi HAK Sveti Ante iz Poličnika, Atletski športski klub Zadar i AK Benkovac iz Benkovca dana 24.11.2002. godine.

Sadašnji članovi ASZŽ-a su Atletski športski klub Zadar, Klub atletskih veterana Zadar, Atletski klub maraton iz Biograda, Atletski klub Alojzije Stepinac iz Zadra, Hrvatski atletski klub Sveti Ante iz Poličnika, Atletski klub Benkovac iz Benkovca, Hrvatski atletski klub Rogovo iz Svetog Filipa i Jakova, Atletski klub Start iz Zadra i, kao pridruženi član, Univerzalna športska škola Dite zadarsko.

Atletski savez Zadarske županije u svom programu među najvažnijim aktivnostima ima pomaganje u osnivanju i radu novih atletskih klubova u županiji, koordinaciju aktivnosti između atletskih klubova i HAS-a, tijela državne uprave, grada i županije.
Najvažnija aktivnost ASZŽ-a je organizacija atletskih natjecanja na području županije, kao jedan oblik afirmacije atletskog sporta. Od osnivanja ASZŽ je, između ostaloga, organizirao:

– Prvenstvo RH u polumaratonu i hodanju, 23.9.2006.
– Prvenstvo RH u hodanju, 28.9.2008.
– Pojedinačno prvenstvo RH u krosu, 28.11.2009.

Svake godine ASZŽ redovito organizira prvenstva županije u krosu, cestovnom trčanju na 5 i 10 km, atletsko prvenstvo osnovnih i srednjih škola (stadion i kros), Olimpijski festival dječjih vrtića Zadarske županije, prvenstva županije za limače (pojedinačna i u višeboju) i više cestovnih, brdsko-planinskih utrka i memorijalnih utrka: „Da se ne zaboravi“ Maslenica – Novigrad, Starigrad – Veliko Rujno, maraton Zadar – Vir, Festival trčanja „Pero Mazija“, Atletski kup Oluje, atletsku utrku „Poličnik“…

Kontakt podaci

Adresa:  Domovinskog rata 7, 23000 Zadar, za poštu Vinkovačka 35 f, 23000 Zadar  

Telefon: 098 1337036

E-mail: zaszad@net.hr

Koordinator Lige: Slobodan Miolović

Mob: 098 133 7036

E-mail: miolovic@gmail.com

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: