Natjecanjem u Zadru okončane kvalifikacije Erste Plave lige 2017

AK Pro Sport ©G.I. Tepeš

Natjecanjem u Zadru okončane su kvalifikacije ovogodišnje Erste Plave lige. Na stationu na Višnjiku trčalo je, skakalo i bacalo 480 osmoškolaca iz Zadra i cijele županije.

U Makarskoj, Osijeku, Zagrebu, Rijeci, Puli i Zadru nastupilo je, tako, 3430 učenica i učenika 3. do 6. razreda hrvatskih osnovnih škola. Natjecali su se u utrkama na 60, 300 i 600 metara, u skoku u vis i skoku u dalj te bacanje kugle i vortexa.

Po dvoje najboljih u svakoj disciplini i kategoriji nastupit će u finalu Erste Plave lige, 29. kolovoza u Zagrebu, u okviru Hanžekovićevog memorijala.

I ove godine postignuto je nekoliko novih rekorda. U Osijeku je, tako, nastupilo čak 1035 osmoškolaca, dok su se u Zagrebu okupili učenici i učenice iz 140 škola i klubova.

Za to je u velikoj mjeri zaslužna i kampanja ’60 minuta KRENI’, kojoj je cilj podizanja svijesti o važnosti fizičke aktivnosti kod djece.

Rezultate natjecanja u Zadru pogledajte OVDJE.

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: