Poznati i finalisti Erste Plave lige iz Zagreba

zagreb-visokaNa kvalifikacijama Erste Plave lige u Zagrebu za plasman u finale borilo se 406 učenica i učenika iz 83 osnovne škole glavnog hrvatskog grada te iz Zaprešića, Donje Stubice, Lipovljana, Karlovca, Hodošana, Kutine, Marije Bistrice…

Osmoškolci zagrebačke regije i ove su se godine na stadionu Mladosti uz Savu natjecali u utrkama na 60, 300, i 600 metara, u skoku u dalj i vis te bacanju kugle i vortexa. Najboljom školom proglašena je OŠ Ljube Babića, a po dvoje najboljih natjecatelja u svakoj disciplini i kategoriji plasiralo se u finale Erste Plave lige koje će biti održano 4. rujna, u sklopu Hanžekovićevog memorijala.

“A sada idemo po obranu naslova ukupnih pobjednika lige!”, jedinstveni su u najavi svi finalisti. Upravo su osmoškolci zagrebačke regije, naime, lani bili najbolji u finalu.

Erste Plava liga jedinstvena je dječja atletska liga učenica i učenika od 3. do 6. razreda hrvatskih osnovnih škola, koju već šestu godinu zaredom organizira Atletski klub Pro Sport u suradnji s Erste&Steiermärkische Bank d.d. i Erste Plavim mirovinskim fondovima.

Natjecanja u Erste Plavoj ligi nastavljaju se u srijedu 25. travnja kvalifikacijama u Zadru.

 

Rezultate pogledajte ovdje>>>

 

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: