Erste Plava liga 2019 u utorak na zagrebačkoj Mladosti

Zagreb18-12

 

Erste Plava liga 2019 nastavlja se kvalifikacijama u Zagrebu, u utorak 16. travnja.

Osmoškolci zagrebačke regije na stadionu Mladosti uz Savu će se od 16 sati natjecati u utrkama na 60, 300 i 600 metara, u skoku u dalj i vis te bacanju kugle i vortexa. Po dvoje najboljih natjecatelja u svakoj disciplini i kategoriji plasirat će se u finale Erste Plave lige koje će biti održano 3. rujna, u sklopu Hanžekovićevog memorijala.

Prošle godine je na kvalifikacijama Erste Plave lige u Zagrebu nastupilo 406 učenica i učenika iz čak 83 osnovne škole glavnog hrvatskog grada te iz Zaprešića, Donje Stubice, Lipovljana, Karlovca, Hodošana, Kutine, Marije Bistrice…

Erste Plava liga jedinstveno je atletsko natjecanje učenica i učenika od 3. do 6. razreda hrvatskih osnovnih škola, koje već sedmu godinu zaredom organizira atletski klub Pro Sport u suradnji s Erste&Steiermärkische Bank d.d. i Erste Plavim mirovinskim fondovima.

Više o kvalifikacijama u Zagrebu pročitajte OVDJE>>>

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: