Informacije za finaliste Erste Plave lige 2019 i roditelje

 

Boravak finalista Erste Plave lige u Zagrebu odvijat će se prema priloženom programu.

Ponedjeljak, 2. rujna:

Natjecatelji iz Zadra, Makarske, Knina, Osijeka i Vukovara dolaze do 17 sati na stadion Mladosti u Zagrebu, u kamp Erste Plave lige. Tamo zadužuju akreditacije i ostalu opremu, imaju zajednički ručak te nakon toga odlaze na fontane na natjecanje u bacanju kugle. Po završetku natjecanja odlaze na noćenje u hostele Arena i Snježna kraljica.

Utorak, 3. rujna:

Voditelji gradova koji to žele vode djecu u 9 sati u zoološki vrt.

Od 11 sati natjecatelji iz svih gradova okupljaju se u kampu Erste Plave lige, oni koji to još nisu zadužuju akreditacije, te u 12 sati imaju zajednički ručak. Svi natjecatelji osim onih iz Zagreba dobivaju i lunch pakete za putovanje do svojih gradova.

Roditelji djece koja nastupaju, prema popisu natjecatelja, mogu podići po dvije ulaznice za Hanžekovićev memorijal za istočnu tribinu. Roditelji djece 4. razreda koja nastupaju u utrci na 60 metara unutar satnice mitinga, ponovno prema popisu natjecatelja, dobiti će po dvije ulaznice za zapadnu tribinu. Ulaznice za roditelje djece koja nastupaju na Erste Plavoj ligi dijelit će se na ulazu u stadion, pored kućice za podjelu ulaznica.

U 13.30 počinje natjecanje i traje do svečanog otvaranja mitinga, kada svi finalisti Erste Plave lige sudjeluju u zajedničkom defileu.

Poslije toga natjecatelji gledaju miting te se po završetku, oko 21 sat, vraćaju kući.

Satnicu natjecanja pogledajte ovdje>>>

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: