Izjava o zaštiti osobnih podataka

 1. Izjava o zaštiti privatnosti

Pravila zaštite privatnosti opisuju koje osobne podatke  prikupljamo, na koji način obrađujemo te u koje svrhe ih upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s vašim podacima.

Atletski klub Pro Sport, Lašćinske ledine 19, 10000 Zagreb, OIB: 29397763233 obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga i posjetitelja stranice www.ersteplavaliga.com  u skladu s važećim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679).

Ova izjava o zaštiti osobnih podataka može se izmijeniti i/ili dopuniti te je primjenjiva i obvezujuća sa svim takvim naknadnim izmjenama i dopunama. Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka je posljednji put ažurirana dana 18.3.2019.

 1. Način i svrhe obrade osobnih podataka

Pristup internetskoj stranici www.ersteplavaliga.com je slobodan i ne zahtijeva registraciju. Ukoliko se odlučite registrirati, možete koristiti veći broj sadržaja i funkcionalnosti stranice (npr. objavljivati svoje fotografije, sudjelovati u igrama, predbilježiti se za primanje obavijesti putem elektroničke pošte i sl.).

Prijava na natjecanje

Prilikom prijave na natjecanje putem obrasca na web stranici prikupljamo adresu elektroničke pošte roditelja kako bi na nju mogla stići Izjava o suglasnosti roditelja/staratelja koja sadrži podatke o natjecatelju a koju je potrebo predati u školi ili klubu kako bi dijete moglo pristupiti natjecanju, grad za koji se prijavljujete, školu koju dijete pohađa (kako bi se mogla dodijeliti nagrada školi s najviše natjecatelja), razred koji pohađa (zbog određivanja kategorije) informacije o spolu (zbog raspodjele između disciplina) i disciplinama u kojima se natječe.

Podatci koje unosite prilikom prijave vidljivi su osobi ovlaštenoj od strane AK Pro Sport te suorganizatoru natjecanja u mjestu natjecanja.

Registracija korisničkog profila

Otvaranjem profila na web stranici Erste Plave lige korisnici ostvaruju mogućnost sudjelovanja u nagradnim igrama, omogućuje im se objavljivanje fotografija i video zapisa te komentiranje objava i interakcija s drugim korisnicima.

Prilikom registracije roditelj može odabrati želi li primati obavijesti putem newslettera.

Ostalim registriranim korisnicima bit će prilikom njihovog pristupa na vašu osobnu stranicu vidljivi vaši natjecateljski podatci i vaša slika profila. Drugi osobni podaci koje ste dobrovoljno unijeli prilikom registracije neće biti vidljivi ostalim korisnicima.

Osobne podatke koje prikupljamo te kroz registraciju obrađujemo kako bi vas upoznali poboljšanje kvalitete sadržaja i funkcionalnosti web stranice.

Osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima prilikom registracije obrađivat ćemo za vrijeme postojanja ove stranice, odnosno za vrijeme trajanja vaše registracije. Nakon toga vaše osobne podatke ćemo brisati.

Objava rezultata natjecanja

Rezultati kvalifikacijskih natjecanja i finala lige bit će objavljeni na službenoj web stranici pod rubrikom Rezultati. Ovdje će se u arhivi natjecanja pohranjivati i rezultati prethodnih natjecanja. Pod rezultatima se objavljuje ime i prezime natjecatelja, škola koju pohađa, mjesto kvalifikacija te kategorija i dobna skupina natjecatelja.

Objava fotografija

Natjecanja Erste Plave lige fotografirana su od strane službenog fotografa. Fotografije i video zapisi kvalifikacijskih natjecanja i finala lige objavljuju se na službenoj web stranici. Napominjemo kako su natjecanja lige javni skupovi dostupni svima te se održavaju na javnim mjestima zbog čega postoji mogućnost da na službenoj stranici bude objavljena i fotografija na kojoj je vidljiv netko od natjecatelja, članova publike ili bilo tko prisutan na mjestu održavanja natjecatenja.

Newsletter

Informacije o natjecanju i promotivni materijali mogu dolaziti na odabranu mail adresu ukoliko se sami za to odlučite. Baza podataka prijavitelja na newsletter čuvat će se dok sami ne zatražite micanje iz baze podataka putem linka ili do prestanka newsletter kampanji.

Nagradne igre

Svi registrirani korisnici mogu sudjelovati u nagradnoj igri tako da putem svog profila objave ili na  mail info@ersteplavaliga.com pošalju svoj crtež, fotografiju ili pjesmicu.

Osobne podatke koje prikupljamo na ovaj način  obrađujemo isključivo u svrhu realizacije nagradne igre, odnosno natjecanja (npr. objava imena dobitnika, za kontaktiranje dobitnika, dostave nagrade i sl.). Za sudjelovanje u nagradnoj igri ili natječaju potrebni su nam vaše ime, prezime, e mail.

Kontaktiranje

Ukoliko nam se obratite s upitima, podatke koje nam pri tome dostavite obrađujemo isključivo za pružanje traženih informacija.

 1. Primatelji osobnih podataka

Atletski klub Pro Sport će vaše osobne podatke prosljeđivati drugim primateljima isključivo na temelju zakonske obveze, odnosno opravdanog zahtjeva ovlaštenog javnog tijela (npr. sudovima).

Po potrebi osobni podaci će se prosljeđivati i pouzdanim partnerima (izvršiteljima obrade) u svrhe omogućavanja korisničke potpore, održavanja informacijskog sustava, istraživanja tržišta ili sličnih potreba uz obvezne mjere povjerljivosti i zaštite podataka.

 1. Zaštita osobnih podataka djece na web stranici www.ersteplavaliga.com

Prikupljanje i obrađivanje podataka djece radimo isključivo uz privolu roditelja ili staratelja.

Objava informacija od strane organizatora i suorganizatora prema djecu vodi se isključivo u namjeri da u najvećoj mogućoj mjeri štiti prava djece i njihovu privatnost.

U obrascima gdje bi djeca mogla unijeti svoje osobne upućujemo ih na traženje dozvole roditelja/staratelja za unos podataka u svrhu prijave na natjecanje, izrade korisničkog profila i korištenja drugih mogućnosti web stranice.

 1. Zaštita osobnih podataka

Prikupljene osobne podatke obrađujemo uz obaveznu primjenu odgovarajućih pravnih, tehničkih i organizacijskih mjera sigurnosti kako bismo spriječili svaku neovlaštenu obradu podataka. Pristup osobnim podacima ograničen je samo na one zaposlenike kojima su te informacije nužne  u pružanju naših usluga. Prikupljamo samo one podatke koji su nužni za obradu i ne čuvamo ih dulje nego li je to potrebno.

 1. Vaša prava

U svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o obradi vaših osobnih podataka i zatražiti ostvarivanje sljedećih prava:

 • pravo na pristup podacima koji se odnose na vas
 • ispravak ili dopunu vaših osobnih podataka
 • brisanje osobnih podataka i zatvaranje korisničkog računa
 • ograničenje obrade osobnih podataka, npr. kada prigovarate točnosti osobnih podataka, a za vrijeme dok ne provjerimo njihovu točnost.
 • povlačenje suglasnosti za obradu podataka (npr. za primanje promotivnih poruka)

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: