Misija i vizija

fotka misija i vizijaProjekt 60minutaKreni osmišljen je s jasnom vizijom– biti pokretač i promotor inicijative za usvajanje životnih navika koje se temelje na šezdesetominutnoj tjelesnoj aktivnosti kod djece i tako pridonijeti stvaranju bolje i zdravije zajednice.

Promocija važnosti redovite dnevne tjelesne aktivnosti i sportskih vrijednosti naša je misija a to činimo kako bismo potaknuli djecu, roditelje, profesore i trenere na usvajanje novih navika i svakodnevne tjelesne aktivnosti. Našim radom želimo informirati i podići svijest javnosti putem medija te suradnjom s udrugama i lokalnom zajednicom.

Želimo kod svih roditelja, nastavnika i trenera zainteresiranih za zdravlje djece oživiti i osnažiti svijest o ulozi sporta i redovite dnevne tjelesne aktivnosti u usvajanju zdravih životnih navika u razvojnoj fazi djece i potaknuti sve sudionike na suradnju u promicanju sportskih vrijednosti.

Na kraju, sport je za našu djecu zdrav i zabavan način da se potakne usvajanje zdravih životnih navika i poželjnih društvenih vrijednosti!

Online prijave za natjecanje Erste Plava liga biti će uskoro otvorene.

Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: