Misija i vizija

fotka misija i vizijaProjekt 60minutaKreni osmišljen je s jasnom vizijom– biti pokretač i promotor inicijative za usvajanje životnih navika koje se temelje na šezdesetominutnoj tjelesnoj aktivnosti kod djece i tako pridonijeti stvaranju bolje i zdravije zajednice.

Promocija važnosti redovite dnevne tjelesne aktivnosti i sportskih vrijednosti naša je misija a to činimo kako bismo potaknuli djecu, roditelje, profesore i trenere na usvajanje novih navika i svakodnevne tjelesne aktivnosti. Našim radom želimo informirati i podići svijest javnosti putem medija te suradnjom s udrugama i lokalnom zajednicom.

Želimo kod svih roditelja, nastavnika i trenera zainteresiranih za zdravlje djece oživiti i osnažiti svijest o ulozi sporta i redovite dnevne tjelesne aktivnosti u usvajanju zdravih životnih navika u razvojnoj fazi djece i potaknuti sve sudionike na suradnju u promicanju sportskih vrijednosti.

Na kraju, sport je za našu djecu zdrav i zabavan način da se potakne usvajanje zdravih životnih navika i poželjnih društvenih vrijednosti!

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: