Nagrade

Ooooo nagrade! Ova stranica priča o nagradama koje možeš osvojiti i već sada znamo da ti je jedna od dražih, zar ne? Bit će tu torbi, dresova i promotivnih materijala, a bit će i potpisa ambasadora… Pa dobro, da te ne držimo u neizvjesnosti haj’dmo redom kako ih možeš osvojiti.

 

1. Online prijava

Prijaviš se na natjecanje putem ove stranice i tako otvoriš svoj profil, a jedan dan prije natjecanja u svakom gradu nasumičnim odabirom nagradit ćemo pet profila. Pet profila po svakom gradu znači 40 nagrađenih profila, a to je lijepa brojka :). Nagrade će biti objavljene na web stranici, a uručit će se na stadionu nakon natjecanja. Nagradu mogu osvojiti samo oni natjecatelji koji će se zaista i natjecati, nije dovoljno samo prijaviti se na natjecanje putem ove stranice. I da, budite kreativni kod odabira fotografije vašeg profila J!

 2. Najpopularniji profil

Prijaviš se na natjecanje putem ove stranice i tako otvoriš svoj profil. Staviš neku lijepu fotku i pozoveš frendove da glasuju za tebe i, naravno, da te bodre na natjecanju. Profil s najviše glasova osvojit će vrijednu nagradu. Pobjednika ćemo proglasiti po završetku finalnog natjecanja. Za najbolji profil možeš glasovati samo jednom dnevno, klikom na „palac gore“ koji se nalazi ispod svake fotografije. Nagradu mogu osvojiti samo oni koji su zabilježili i nastup u 2018. godini, nije dovoljno samo prijaviti se na natjecanje putem ove stranice.

3. Najpopularnija fotografija

Fotke sa natjecanja možeš objaviti ti ili bilo tko od tvojih prijatelja koji su te fotkali za vrijeme natjecanja, čak i ako nemaju svoj profil :). Fotografije s najviše glasova osvaja nagradu, a pobjednik će biti objavljeni po završetku finalnog natjecanja. Za najbolju fotku možeš glasovati samo jednom dnevno.

4. Najpopularniji crtež

Sad već možeš biti i pravi slikar odnosno slikarica! Nacrtaj i objavi crtež s motivom Erste Plave lige ili Erste&Steiermärkische banke i ako se baš tvoj crtež svidi svijetu – znaš što slijedi! Crtež s najviše glasova osvojit će nagradu, a pobjednik će biti objavljeni po završetku finalnog natjecanja. Za najbolji crtež možeš glasovati samo jednom dnevno, a crtež mogu objaviti svi: i oni koji se natječu i imaju svoj profil, kao i oni koji samo gledaju s tribina i nemaju svoj profil.

5. Najpopularnija pjesmica

Ako misliš da te čeka pjesnička budućnost, onda to pokaži! Sastavi pjesmicu inspiriranu atletikom, natjecanjima ili Erste Plavom ligom i pošalji nam je na email info@ersteplavaliga.com Tvoju ćemo pjesmicu objaviti, a pjesmica s najviše glasova osvojit će nagradu. Pobjednika ćemo objaviti nakon finalnog natjecanja. Za najbolju pjesmicu možeš glasovati samo jednom dnevno, a pjesmicu mogu napisati i poslati svi – i oni koji se natječu i imaju svoj profil, kao i oni koji nemaju svoj profil već svoju inspiraciju za pjesmice sakupljaju dok gledaju tebe kako se natječeš.

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: