Nagradne igre traju do kraja listopada!

epl3One koji s nestrpljenjem očekuju proglašenje pobjednika naših nagradnih igara razveselit će vijest da nagradne igre traju do 31. listopada!

Razveselit će ta vijest i one koji se još nisu uključili u nagradne igre i objavili na našoj stranici www.ersteplavaliga.com svoju fotografiju, crtež ili pjesmicu jer i oni još uvijek stignu osvojiti neku od nagrada.

Podsjetimo, osim nagrada za online prijavu i najbolji profil, za koje kandidiraju samo oni koji su 2018. nastupili na Erste Plavoj ligi, dodjeljujemo ih i u sljedećim kategorijama, za koje nije nužno biti natjecatelj:

  1. Najpopularnija fotografija

Fotografiju s natjecanja možeš objaviti ti ili bilo tko od tvojih prijatelja koji su te fotkali za vrijeme natjecanja, čak i ako nemaju svoj profil. Fotografije s najviše lajkova osvajaju nagradu.

  1. Najpopularniji crtež

Nacrtaj i objavi crtež s motivom Erste Plave lige i ako se baš tvoj crtež svidi onima koji posjećuju stranicu www.ersteplavaliga.com – osvojit ćeš nagradu.

  1. Najpopularnija pjesmica

Napiši pjesmicu inspiriranu atletikom, natjecanjima ili Erste Plavom ligom i pošalji nam je na email info@ersteplavaliga.com. Tvoju ćemo pjesmicu objaviti, a pjesmica s najviše glasova osvojit će nagradu.

Više o našim nagradnim igrama pročitajte na www.ersteplavaliga.com/nagrade/.

Požuri, još imaš vremena osvojiti nagradu!

 

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: