Makarska

Makarska

Općenito o natjecanju

Makarska
 • Klub organizator: Udruga RUKE za bolju Makarsku
 • Grad: Makarska
 • Datum održavanja natjecanja: 20.6.2020.
 • Početak natjecanja: 8:00 - 3. razredi; 9:00 - 4. razredi; 10:00 - 5. razredi; 11:00 - 6. razredi
 • Mjesto natjecanja: Gradski sportski centar, Franjevački put 2, 21300 Makarska

Kako se prijaviti na natjecanje?

Škola ili klub mogu prijaviti neograničeni broj natjecatelja, a svaki natjecatelj ima pravo nastupiti u najviše dvije discipline.

Učenici i učenice

Učenici i učenice mogu se prijaviti na sljedeći način

 1. Online prijavom
  1. Prvi korak: popuni online prijavu
   • klikni na link „Prijavi se na natjecanje“, prati upute i otvori svoj profil. Potrebno je kliknuti na aktivacijski link u e-mailu roditelja.
   • otvorenim online profilom ulaziš u krug onih koji će slučajnim odabirom osvojiti brojne nagrade. Nasumičnim odabirom nagradit će se pet profila po svakom gradu, nagrade će biti objavljene na web stranici, a uručit će se na stadionu nakon natjecanja.
  2. Drugi korak: suglasnost
   • Nakon što aktiviraš svoj račun klikom na aktivacijski link, na e-mail roditelja stići će važne informacije o tvom profilu te suglasnost koju treba ispisati, potpisati i donijeti organizatoru na dan natjecanja. Ako ne možeš ispisati suglasnost kod kuće, proslijedi e-mail sa suglasnosti profesoru ili treneru i zamoli ih da ti ju oni ispišu.
 2. U školi ili klubu
  • Ako se ne možeš prijaviti online ili ne možeš ispisati suglasnost koja se dobiva online prijavom, obrazac za prijavu možeš preuzeti u školi ili klubu i na taj se način prijaviti na natjecanje.
 3. Na stadionu
  • Ako se nisi uspio/la prijaviti putem weba niti u školi ili klubu, sat vremena prije početka discipline možeš uspješno obaviti prijavu, naravno uz odobrenje i potpisanu suglasnost roditelja!

 

Škole i klubovi (profesori i treneri)

U slučaju bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite na info@ersteplavaliga.com ili na dolje navedene koordinatore natjecanja.

Općenito o klubu

Udruga  „Ruke za bolju Makarsku“ (skraćeno „Ruke“) osnovana je 2012. kao udruga građana koji su svojim konstruktivnim prijedlozima i volonterskim radom na različite načine nastojali poboljšati život lokalne sredine. U ožujku 2014. udruga je svoje djelovanje usmjerila prema aktivnom građanstvu i međusektorskoj suradnji.

Kao svojevrsna platforma razvoja aktivnog građanstva (PRAG-ma) udruga nastoji sustavno raditi na podizanju svijesti građana i interesnih skupina o potrebi za aktivnim angažmanom i sudjelovanjem u procesu odlučivanja, stvarajući istovremeno preduvjete za jačanje odgovornosti nositelja vlasti na lokalnoj razini.

 

Kontakt podaci

RUKE za bolju Makarsku

Adresa: Ivana Gundulića 1, Makarska

Suorganizator: Udruga RUKE za bolju Makarsku

Web: ruke.hr

Koordinator Lige: Josip Paunović

Mob: 099 805 1234

E-mail: ersteplavaligamakarska@gmail.com

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: