Osijek

Osijek

Općenito o natjecanju

Osijek
 • Klub organizator: AK Slavonija-Žito
 • Grad: Osijek
 • Datum održavanja natjecanja: 18.6.2020.
 • Početak natjecanja: 16:00 - 6. razredi; 17:00 - 5. razredi; 18:00 - 4. razredi; 19:00 3. razredi
 • Mjesto natjecanja: Stadion Gradski vrt

Kako se prijaviti na natjecanje?

Škola ili klub mogu prijaviti neograničeni broj natjecatelja, a svaki natjecatelj ima pravo nastupiti u najviše dvije discipline.

Učenici i učenice

Učenici i učenice mogu se prijaviti na sljedeći način

 1. Online prijavom
  1. Prvi korak: popuni online prijavu
   • klikni na link „Prijavi se na natjecanje“, prati upute i otvori svoj profil. Potrebno je kliknuti na aktivacijski link u e-mailu roditelja.
   • otvorenim online profilom ulaziš u krug onih koji će slučajnim odabirom osvojiti brojne nagrade. Nasumičnim odabirom nagradit će se pet profila po svakom gradu, nagrade će biti objavljene na web stranici, a uručit će se na stadionu nakon natjecanja.
  2. Drugi korak: suglasnost
   • Nakon što aktiviraš svoj račun klikom na aktivacijski link, na e-mail roditelja stići će važne informacije o tvom profilu te suglasnost koju treba ispisati, potpisati i donijeti organizatoru na dan natjecanja. Ako ne možeš ispisati suglasnost kod kuće, proslijedi e-mail sa suglasnosti profesoru ili treneru i zamoli ih da ti ju oni ispišu.
 2. U školi ili klubu
  • Ako se ne možeš prijaviti online ili ne možeš ispisati suglasnost koja se dobiva online prijavom, obrazac za prijavu možeš preuzeti u školi ili klubu i na taj se način prijaviti na natjecanje.
 3. Na stadionu
  • Ako se nisi uspio/la prijaviti putem weba niti u školi ili klubu, sat vremena prije početka discipline možeš uspješno obaviti prijavu, naravno uz odobrenje i potpisanu suglasnost roditelja!

 

Škole i klubovi (profesori i treneri)

U slučaju bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite na info@ersteplavaliga.com ili na dolje navedene koordinatore natjecanja.

Općenito o klubu

Atletski klub Slavonija osnovan je 1962. godine. Kroz povijest kluba ostvareni su značajni atletski rezultati, a posebno se isticala ženska ekipa koja je na Kupu europskih klupskih prvaka 1985. godine osvojila drugo mjesto. Iz tog vremena potječu još uvijek aktualni hrvatski rekordi Jelice Pavličić (100m i 200m), Slobodanke Čolović (800m i 1500m) i Novice Čanovića (vis).

Danas je uzor mladim sportašima svakako skakač s motkom Ivan Horvat – aktualni juniorski viceprvak svijeta, olimpijac iz Londona te seniorski prvak Balkana u dvorani. S osobnim rekordom od 5,60m na otvorenom i u dvorani, skače više nego što je u njegovim godinama skakao legendarni Sergej Bubka.

Atletska škola u klubu trenutno broji 160 polaznika za koje se organiziraju natjecanja u dvorani i na otvorenom. Surađuje se s osnovnim školama u pronalaženju mladih atletskih talenata. Već tradicionalno, klub organizira zimske, proljetne i ljetne atletske kampove kojima se mogu pridružiti svi osnovnoškolci.

Kontakt podaci

Adresa: Divaltova 4, 31000 Osijek

Suorganizator: AK Slavonija-Žito

Web: www.akslavonija-zito.hr

Kontakt koordinatora lige:  Aron Tanocki

Mob: +385 95 830 6465

E-mail: epl.os.prijava@gmail.com

 

4 Komentara

 1. Dino Šos

  27.04.2016.

  Organizacija OK, ali na dalju bez nema smisla čekati da svi završe. Meni je vrijeme bilo super!

  Odgovori
 2. Vlado Faktor

  28.04.2016.

  Organizacija je bila odlična, sve pohvale AK Slavonija Žito na super organizaciji. Svi koji prate atletiku znaju kako je komplicirano obraditi rezultate pogotovo kad je toliko natjecatelja i disciplina, a to što pojedinci nemaju živaca i prigovaraju za sve i svašta, to je njihov problem. Lijep pozdrav i vidimo se u Zagrebu na finalu.

  Odgovori
 3. Klaudija Wild

  28.04.2016.

  Sve pohvale za organizaciju AK Slavonija Žito. U uvjetima kako se održavalo natjecanje super se odradilo. Vremenski uvjeti su faktor na kojega se ne može utjecati, ali uz puno strpljenja sve na kraju bude super. Bitno je da su se djeca družila, zabavila, a mi odrasli smo u ovoj priči nebitni. Vidimo se u Zagrebu na finalu.

  Odgovori
 4. Željko Koški

  28.04.2016.

  I ove godine izvanredno organizirano natjecanje sa preko 1000 sretnih i zadovoljnih natjecatelja u 36 kategorija uz pratnju mnogobrojnih nastavnika i roditelja. Kamo sreće da je više ovakvih natjecanja! Samo pohvale ERSTE PLAVOJ LIGI i AK SLAVONIJA ŽITO !

  Odgovori

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: