Pula

Pula

Općenito o natjecanju

Pula
 • Klub organizator: Atletski Savez Istre
 • Grad: Pula
 • Datum održavanja natjecanja: 24.6.2020.
 • Početak natjecanja: 15:00 - 6. Razredi; 16: 00 - 5. Razredi; 17:00 – 4. Razredi; 18:00 - 3. Razredi
 • Mjesto natjecanja: SRC Veruda

Kako se prijaviti na natjecanje?

Škola ili klub mogu prijaviti neograničeni broj natjecatelja, a svaki natjecatelj ima pravo nastupiti u najviše dvije discipline.

Učenici i učenice

Učenici i učenice mogu se prijaviti na sljedeći način

 1. Online prijavom
  1. Prvi korak: popuni online prijavu
   • klikni na link „Prijavi se na natjecanje“, prati upute i otvori svoj profil. Potrebno je kliknuti na aktivacijski link u e-mailu roditelja.
   • otvorenim online profilom ulaziš u krug onih koji će slučajnim odabirom osvojiti brojne nagrade. Nasumičnim odabirom nagradit će se pet profila po svakom gradu, nagrade će biti objavljene na web stranici, a uručit će se na stadionu nakon natjecanja.
  2. Drugi korak: suglasnost
   • Nakon što aktiviraš svoj račun klikom na aktivacijski link, na e-mail roditelja stići će važne informacije o tvom profilu te suglasnost koju treba ispisati, potpisati i donijeti organizatoru na dan natjecanja. Ako ne možeš ispisati suglasnost kod kuće, proslijedi e-mail sa suglasnosti profesoru ili treneru i zamoli ih da ti ju oni ispišu.
 2. U školi ili klubu
  • Ako se ne možeš prijaviti online ili ne možeš ispisati suglasnost koja se dobiva online prijavom, obrazac za prijavu možeš preuzeti u školi ili klubu i na taj se način prijaviti na natjecanje.
 3. Na stadionu
  • Ako se nisi uspio/la prijaviti putem weba niti u školi ili klubu, sat vremena prije početka discipline možeš uspješno obaviti prijavu, naravno uz odobrenje i potpisanu suglasnost roditelja!

 

Škole i klubovi (profesori i treneri)

U slučaju bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite na info@ersteplavaliga.com ili na dolje navedene koordinatore natjecanja.

Općenito o klubu

Atletski klub Medulin jedan je od najmlađih atletskih klubova u Hrvatskoj, 2010. godine osnovao ga je atletičar i bob reprezentativac Mate Mezulić. Klub je osnovan zbog velikog zanimanja djece i činjenice da je u godini koja je prethodila njegovom osnivanju čak 60 malih Medulinaca sudjelovalo u osnovnoškolskim atletskim natjecanjima.

Atletski klub Medulin namijenjen je prvenstveno najmlađima, a cilj voditelja kluba je kroz zabavu i igru kod djece razvijati koordinaciju te motoričke i psihofizičke sposobnosti.

Kontakt podaci

Adresa: Centar 53A, 52.203 Medulin

Suorganizator: Atletski Savez Istre

Koordinatori Lige: Elvis Peršić

Mob: 098 421 812

E-mail: asi@asi.com.hr

3 Komentara

 1. Nerina Štajner

  12.05.2016.

  Kritika za organizatore u Puli!
  Tijekom zadnja dva mjeseca sam pripremala učenike svog III. razreda za sudjelovanje na Erste Plava ligu , dogovarala sam se s roditeljima i od 20 učenika svog razreda prijavila 18 učenika za takmičenje.
  Radi lošeg vremena roditelji i ja smo smatrali da će se takmičenje odgoditi tj. odrediti drugi termin. Niti jedan roditelj nije smatrao da bi trebao po kiši i vjetru odvesti na stadion dijete da tamo stoji sat i po dok čeka početak takmičenja koje je i kasnilo , a obavijest o tome nisu dobili.
  Smatram da je ovo bila jako loša organizacija i žao mi je da moji učenici nisu dobili priliku takmičiti se. Svi smo razočarani, a najviše djeca.

  Odgovori
  • ADMINKO

   12.04.2017.

   Draga Nerina,
   žao mi je zbog nesporazuma koji ste imali prošle godine. Nadam se da ove godine dolazite na natjecanje. Za sva pitanja uvijek možete kontaktirati suorganizatora natjecanja. Konakt broj nalazi se na plakatima, brošuri za prijave i na web stranici Lige.
   Natjecanja u atletici nikad se ne otkazuju zbog kiše, osim ako nije ugrožena sigurnost natjecatelja.
   lp,
   Adminko

 2. Šnur

  04.02.2020.

  Petar se znoji

  Odgovori

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: