Rijeka

Rijeka

Općenito o natjecanju

Rijeka
 • Klub organizator: Atletski klub Kvarner
 • Grad: Rijeka
 • Datum održavanja natjecanja: 17.6.2020.
 • Početak natjecanja: 16:00 - 6. razredi; 17:00 - 5. razredi; 18.00 - 4. razredi; 19:00 3. razredi
 • Mjesto natjecanja: Stadion Kantrida

Kako se prijaviti na natjecanje?

Škola ili klub mogu prijaviti neograničeni broj natjecatelja, a svaki natjecatelj ima pravo nastupiti u najviše dvije discipline.

Učenici i učenice

Učenici i učenice mogu se prijaviti na sljedeći način

 1. Online prijavom
  1. Prvi korak: popuni online prijavu
   • klikni na link „Prijavi se na natjecanje“, prati upute i otvori svoj profil. Potrebno je kliknuti na aktivacijski link u e-mailu roditelja.
   • otvorenim online profilom ulaziš u krug onih koji će slučajnim odabirom osvojiti brojne nagrade. Nasumičnim odabirom nagradit će se pet profila po svakom gradu, nagrade će biti objavljene na web stranici, a uručit će se na stadionu nakon natjecanja.
  2. Drugi korak: suglasnost
   • Nakon što aktiviraš svoj račun klikom na aktivacijski link, na e-mail roditelja stići će važne informacije o tvom profilu te suglasnost koju treba ispisati, potpisati i donijeti organizatoru na dan natjecanja. Ako ne možeš ispisati suglasnost kod kuće, proslijedi e-mail sa suglasnosti profesoru ili treneru i zamoli ih da ti ju oni ispišu.
 2. U školi ili klubu
  • Ako se ne možeš prijaviti online ili ne možeš ispisati suglasnost koja se dobiva online prijavom, obrazac za prijavu možeš preuzeti u školi ili klubu i na taj se način prijaviti na natjecanje.
 3. Na stadionu
  • Ako se nisi uspio/la prijaviti putem weba niti u školi ili klubu, sat vremena prije početka discipline možeš uspješno obaviti prijavu, naravno uz odobrenje i potpisanu suglasnost roditelja!

 

Škole i klubovi (profesori i treneri)

U slučaju bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite na info@ersteplavaliga.com ili na dolje navedene koordinatore natjecanja.

Općenito o klubu

Atletski klub Kvarner, svoje je djelovanje započeo davne 1937. godine, a u proteklih je sedam desetljeća postao dijelom riječkog sportskog identiteta.

Kroz ovaj klub prošli su brojni naraštaji atletičarki i atletičara, a među njima i velika imena hrvatske, europske, pa i svjetske atletike. No, klupsku povijest nisu pisali samo šampioni i rekorderi, nego i mnogi vrijedni članovi Kluba, zaljubljenici u atletiku, dajući svoj doprinos u postizanju visokih dometa stvarajući ime Kluba uglednim i cijenjenim.

Nije zanemariva ni živa aktivnost na odgoju mladih sportaša koji su, baveći se atletikom, istodobno izgrađivali sebe kao osobe te postali vrijednim članovima društvene zajednice. U Klubu se oduvijek pridavala važnost sportskom odgoju – kako onih najmlađih u atletskoj igraonici i školi, tako i onih registriranih u starijim uzrastima, od kadetske, juniorske i seniorske kategorije, pa sve do veterana.

Klub trenutno broji oko 250 članova atletske škole, a već godinama organizira i treninge za djecu iz naših vrtića.
Zahvaljujući upravo takvom sustavnom, stručnom i kvalitetnom pristupu, Klub je prema ostvarenim dometima stalno u vrhu hrvatske atletike, a iskazao se i u organiziranju značajnih i zahtjevnih priredaba u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji.

Kontakt podaci

Adresa: Portić 1, Rijeka 

Web: www.akkvarner.hr

Suorganizator: AK Kvarner

Koordinatorica Lige: Iva Florijančić

mob: 099 2643 859

mail: akkvarner@akkvarner.hr

4 Komentara

 1. Luka Matković

  05.05.2016.

  Jedva čekam natjecanje na Kantridi u Rijeci.Samo se nadam da neće biti oblačno ili kiša.

  Odgovori
 2. Brankica

  16.05.2018.

  S obzirom na prognozu za četvrtak, da li se liga održava ili prebacuje na neki drugi datum?

  Odgovori
  • ADMINKO

   18.05.2018.

   Draga Brankica,
   Rijeku je nažalost dan prije kvalifikacija pogodilo snažno nevrijeme koje je dovelo do poplava zbog čega su kvalifikacije odgođene za 11.6. Nadamo se da se vidimo u Rijeci u lipnju!
   Srdačan pozdrav,
   Vaš Adminko!

  • Rebecca

   10.04.2019.

   Bez obzira na kisu natjecanje bi se odrzalo u dvorani ali posto nije bilo bas kise odrzalo se vani
   😄

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: