Zagreb

Zagreb

Općenito o natjecanju

Zagreb
 • Klub organizator: AK Pro Sport
 • Grad: Zagreb
 • Datum održavanja natjecanja: 11.9.2020.
 • Početak natjecanja: 16:00 - 7. razredi; 17:00 - 6. razredi; 18:00 - 5. razredi; 19:00 - 4. razredi
 • Mjesto natjecanja: Atletski Stadion ŠRC Mladost, Jarunska cesta 5

Kako se prijaviti na natjecanje?

Škola ili klub mogu prijaviti neograničeni broj natjecatelja, a svaki natjecatelj ima pravo nastupiti u najviše dvije discipline.

Učenici i učenice

Učenici i učenice mogu se prijaviti na sljedeći način

 1. Online prijavom
  1. Prvi korak: popuni online prijavu
   • klikni na link „Prijavi se na natjecanje“, prati upute i otvori svoj profil. Potrebno je kliknuti na aktivacijski link u e-mailu roditelja.
   • otvorenim online profilom ulaziš u krug onih koji će slučajnim odabirom osvojiti brojne nagrade. Nasumičnim odabirom nagradit će se pet profila po svakom gradu, nagrade će biti objavljene na web stranici, a uručit će se na stadionu nakon natjecanja.
  2. Drugi korak: suglasnost
   • Nakon što aktiviraš svoj račun klikom na aktivacijski link, na e-mail roditelja stići će važne informacije o tvom profilu te suglasnost koju treba ispisati, potpisati i donijeti organizatoru na dan natjecanja. Ako ne možeš ispisati suglasnost kod kuće, proslijedi e-mail sa suglasnosti profesoru ili treneru i zamoli ih da ti ju oni ispišu.
 2. U školi ili klubu
  • Ako se ne možeš prijaviti online ili ne možeš ispisati suglasnost koja se dobiva online prijavom, obrazac za prijavu možeš preuzeti u školi ili klubu i na taj se način prijaviti na natjecanje.
 3. Na stadionu
  • Ako se nisi uspio/la prijaviti putem weba niti u školi ili klubu, sat vremena prije početka discipline možeš uspješno obaviti prijavu, naravno uz odobrenje i potpisanu suglasnost roditelja!

 

Škole i klubovi (profesori i treneri)

U slučaju bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite na info@ersteplavaliga.com ili na dolje navedene koordinatore natjecanja.

Općenito o klubu

AK Pro Sport

Pro Sport je atletski klub osnovan 2014. godine s ciljem promoviranja atletike među djecom i mladima. Pro Sport organizira atletske škole i ljetne kampove kao i Erste Plavu ligu, jedinstveno atletsko natjecanje učenika 3., 4., 5. i 6. razreda osnovnih škola.

 

 

Kontakt podaci

Adresa: Strojarska cesta 6, Zagreb 

Suorganizator: AK Pro Sport

Kontakt koordinatora Lige: Srećko Opašić

E-mail lige: info@ersteplavaliga.com

tel: 098 982 6348

15 Komentara

 1. vesna hozmec-blažić

  13.04.2017.

  zašto nema kvbalifikacija u Vž kao i svake prethodne godine?Mogu li se klinci iz Čakovca natjecati u zagrebu?Hvala!

  Odgovori
  • ADMINKO

   24.04.2017.

   Draga Vesna,
   ove godine nažalost u kalendaru Lige nema Varaždina. Računamo da će klinci iz Varaždina i Čakovca nastupiti u Zagrebu 18. svibnja.
   Natjecati se može u bilo kojem gradu, samo ne se ne smije nastupati u dva različita grada gdje se održavaju kvalifikacije.
   lp,
   Adminko

 2. Ana Guštin Dragojević

  13.04.2018.

  Predivno natjecanje ali Zagreb ima previše natjecatelja.

  Odgovori
 3. Kristijan

  18.04.2018.

  Poštovani,

  da li je 19.4.jedini termin za natjecanje u Zagrebu, pošto sam tek danas dobio informacije te ne mogu na vrijeme obavjestiti i organizirat učenike?!

  hvala

  Odgovori
  • ADMINKO

   20.04.2018.

   Dragi Kristijane,
   Nažalost svaki grad ima po jedan termin natjecanja. Nadamo se da ćete nam se uspjeti pridružiti na nekom od preostalih termina te da se svakako vidimo iduće godine!
   Lijep pozdrav,
   Vaš Adminko!

 4. Hrvoje

  19.04.2018.

  Ima li Zagreb još koji termin osim 19.04.? LP

  Odgovori
  • ADMINKO

   20.04.2018.

   Dragi Hrvoje
   Natjecanja u svakom od gradova odvijaju se u jednom terminu.
   Lijep pozdrav,
   Vaš Adminko.

 5. Vlatka

  19.04.2018.

  Nažalost moram reći da vam je organizacija natjecanja za 3.razrede bila ispod nivoa u nekim trenutcima. U finale na 60m djeca su se birala po nekom čudnom principu-u finalu je trcao djecak koji je metrima bio iza svih i vidjlivo bio izvan konkurencije dok drugoplasirani iz druge utrka nije pozvan iako mu je rečeno da ide dalje, a proglasenje pobjednika za skok u dalj kasnilo je toliko nakon svih proglašenja da su svi vec otisli sa stadiona dok su se udostojili procitati ta tri imena a do samog se proglašenja nije znalo ima li dijete šanse popeti se na postolje ili ne.
  Gorak okus unatoc tome sto ne pucamo na visoke rezultate i to nam nije nikakav prioritet

  Odgovori
  • ADMINKO

   20.04.2018.

   Draga Vlatka,
   Prije svega žao nam je na neugodnom iskustvu.
   Što se tiče ulaska u finale utrke moramo Vas obavijestiti kako pravo ulaska u finale ostvaruje osmero djece s najboljim rezultatom u ukupnim kvalifikacijama a ne dvoje najboljih iz svake skupine, vjerujte i nama je zbog toga žao jer bismo najradije svakome dodijelili medalju :-)
   Ispričavamo Vam se i zbog petnaestominutnog kašnjenja proglašenja pobjednika u disciplini skok u dalj, ali sretni smo jer su zato naši natjecatelji mogli barem malo duže uživati u prirodi, zabavi i druženju!
   Lijep pozdrav,
   Vaš Adminko!

 6. Ana Guštin Dragojević

  20.04.2018.

  Nakon natjecanja ostaje puno upitnikai nepravilnosti koji se ponavljaju iz godine u godinu:
  – zašto se 3 razredi ne natjeću se prvi, pa nakon njih 4, pa 5, pa 6?
  – zašto se uvijek poklapaju discipline 60m, i skok u dalj…..?
  – zašto se na 300m trči (američki start) kada se zna da su moguće gužve i nažalost pad djeteta- kao što je jučer bilo u skoro svim utrkama na 300m.
  – djeca nisu mogla čuti sutkinju koja je pozivala za skok u dalj jer je buka razglasa bila preglasna i sutkinja se uz sve napore nije mogla čuti.
  – zašto su vortex – sprave za bacanje bile neispravne
  Predlažem da djeca na 300m trče svatko u svojoj stazi kako bi se izbjegli padovi i moguće ozljede.

  Odgovori
  • ADMINKO

   20.04.2018.

   Draga Ana,
   Zbog činjenice da se radi o našim najmlađim natjecateljima naš cilj bio je uskladiti početak natjecanja kategorije 3. razreda s radnim vremenom njihovih roditelja, kako bi na najsigurniji način mogli doći na mjesto održavanja lige i biti u njihovoj pratnji.
   Nažalost, preklapanje disciplina je neizbježno kako bi se natjecanje uspješno provelo u razumnom roku. Upravo zbog toga svoj djeci koja se natječu u dvjema disciplinama omogućeno je da i dalje stignu obaviti dva skoka i stići na utrku 60 m ili bilo koju drugu disciplinu.
   Cilj nam je osigurati sigurno okruženje za sve naše natjecatelje, na tome uvijek radimo i koristimo vaše komentare kako bi svaki put poboljšali kvalitetu natjecanja.
   Lijep pozdrav,
   Vaš Adminko!

 7. Matija

  26.04.2018.

  Da li će u Zagrebu biti još koje kvalifikacijsko natjecanje?

  Odgovori
  • ADMINKO

   27.04.2018.

   Dragi Matija,
   Kvalifikacije u Zagrebu održale su se 19.4. i to je jedini termin za Zagreb. Preostale kvalifikacije ove godine održavaju se u Puli i Rijeci.
   Lijep pozdrav,
   Vaš Adminko.

 8. Mirko

  08.04.2019.

  Gdje se može vidjeti popis prijavljenih?

  Odgovori
 9. Ana Guštin Dragojević

  18.04.2019.

  Prijedlog:
  Moli Vas ako je moguće -elektronsko mjerenje za iduću sezonu ERSTE PLAVE LIGE kako bi se izbjegli netočni rezultati i poredak natjecateljica i natjecatelja.

  Odgovori

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: