O nama

Draga djeco i roditelji, ljubitelji atletike i svi oni koji će to tek postati!

Kako bi razvio sportski duh među djecom i potaknuo ih da se okušaju u ‘kraljici sportova’– atletici, Atletski klub Pro Sport u suradnji s Erste&Steiermärkische Bank d.d. i Erste Plavim mirovinskim fondovima već sedmu godinu zaredom organizira Erste Plavu ligu.

Ova jedinstvena dječja atletska liga namijenjena je svim učenicama i učenicima od 3. do 6. razreda osnovne škole u Hrvatskoj, a zainteresirani će imati priliku otkriti i pokazati svoje atletske talente u trkačkim, skakačkim i bacačkim disciplinama primjerenima školskom uzrastu.

Kvalifikacijska natjecanja održat će se tijekom travnja i svibnja u Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Zadru, Makarskoj, Puli, Kninu i Vukovaru, a finale će se održati 15. rujna 2020. godine na stadionu Mladosti u Zagrebu, u sklopu najstarijeg i najvažnijeg atletskog natjecanja u Hrvatskoj – Hanžekovićevog memorijala.

Uz priliku za osvajanjem medalja i vrijednih nagrada, sudionici lige moći će se družiti s ambasadorima Erste Plave lige – Blankom Vlašić, Sandrom Perković, Sarom Kolak, Andreom Ivančević, Stipom Žunićem i Ivanom Horvatom.

Kao što kaže slogan lige, djeca mogu Brže, više, jače!

2 Komentara

 1. Toni Frančić

  06.04.2019.

  Prijavljujem se na natjecanje u Rijeci, nakon upisivanja svih podataka sustav javlja da postoji profil s navedebnim mailom. Inače profil postoji od lani, ali mijenjamo discipline. Trebali bi moći isprintati izjavu. Na mail ne dobivam nikakvu obavijest. Što napraviti, Zahvaljujem.

  Odgovori
  • ADMINKO

   09.04.2019.

   Poštovani Toni,

   Primjetili smo da ste na nam se s ovim problemom obratili i putem maila i rado ćemo Vam pomoći u otklanjanju poteškoća s prijavom.

   Srdačan pozdrav,

   Vaš Adminko

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: