O nama

Draga djeco i roditelji, ljubitelji atletike i svi oni koji će to tek postati!

Kako bi razvio sportski duh među djecom i potaknuo ih da se okušaju u ‘kraljici sportova’– atletici, Atletski klub Pro Sport u suradnji s Erste&Steiermärkische Bank d.d. i Erste Plavim mirovinskim fondovima već petu godinu zaredom organizira Erste Plavu ligu.

Ova jedinstvena dječja atletska liga namijenjena je svim učenicama i učenicima od 3. do 6. razreda osnovne škole u Hrvatskoj, a zainteresirani će imati priliku otkriti i pokazati svoje atletske talente u trkačkim, skakačkim i bacačkim disciplinama primjerenima školskom uzrastu.

Kvalifikacijska natjecanja održat će se tijekom svibnja u Makarskoj, Osijeku, Zagrebu, Puli, Rijeci i Zadru, a finale će se održati 04. rujna 2018. godine na stadionu Mladosti u Zagrebu, u sklopu najstarijeg i najvažnijeg atletskog natjecanja u Hrvatskoj – Hanžekovićevog memorijala.

Uz priliku za osvajanjem medalja i vrijednih nagrada, sudionici lige moći će se družiti s ambasadorima Erste Plave lige – Blankom Vlašić, Sandrom Perković, Andreom Ivančević, Anom Šimić, Stipom Žunićem, Ivanom Horvatom i Sarom Kolak.

Kao što kaže slogan lige, djeca mogu Brže, više, jače!

Komentiraj

Online prijave za natjecanje Erste Plava liga biti će uskoro otvorene.

Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: