Počele prijave za Erste Plavu ligu 2017.

Počele su prijave za Erste Plavu ligu 2017.

Ovogodišnje natjecanje starta 4. svibnja kvalifikacijama u Makarskoj, a završava 29. kolovoza, finalom u sklopu Hanžekovićevog memorijala u Zagrebu.

Svi koji se prijave on-line sudjeluju u nagradnoj igri!

Prijaviti se možete OVDJE.

Ovogodišnja Erste Plava liga donosi nam i neke novosti. Kvalifikacijska natjecanja održat će se, tako, u šest gradova – Makarskoj, Osijeku, Zagrebu, Puli, Rijeci i Zadru. I ove godine biramo najbolju školu u svakom gradu odnosno regiji, a glavni kriterij bit će broj prijavljenih natjecatelja iz svake škole.

Imamo opet i Klub roditelja i navijača u kojemu je članstvo besplatno, a svaki uključeni roditelj može besplatno učlaniti dijete u Klub natjecatelja AK Pro Sport. Članstvo u klubu donosi pogodnosti i popuste sponzora Erste Plave lige, besplatne ulaznice za sportska natjecanja i niz drugih edukativnih sadržaja i pogodnosti.

Erste Plava liga jedinstvena je dječja atletska liga učenica i učenika od 3. do 6. razreda hrvatskih osnovnih škola, koju već petu godinu zaredom organizira Atletski klub Pro Sport u suradnji s Erste&Steiermärkische Bank d.d. i Erste Plavim mirovinskim fondovima. U prve četiri godine na natjecanjima u sedam najvećih hrvatskih gradova nastupilo je 18.849 učenica i učenika.

Ambasadori natjecanja su najbolje hrvatske atletičarke i atletičari – Blanka Vlašić, Sandra Perković, Sara Kolak, Andrea Ivančević, Ana Šimić, Stipe Žunić i Ivan Horvat.

 

 

Komentiraj

Erste Plava liga u 2020. godini održat će se s početkom nastave.

Trenutno ne možemo predvidjeti kada će škole započeti s nastavom, ali nastavit ćemo pratiti upute našeg Kriznog stožera te ćemo vas što je prije moguće obavijestiti o početku natjecanja.

Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: