Projekt 60minutaKRENI

60minutaweb_logo

Slogan 60minutaKRENI temelji se na mišljenju stručnjaka o važnosti i potrebi šezdesetominutne dnevne tjelesne aktivnosti kod djece koju su podržali i pokrovitelji iz područja sporta i zdravlja – Ministarstvo zdravljaNastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija ŠtamparHrvatski olimpijski odbor i ostali.

Ova jasna komunikacijska poruka o važnosti provođenja dnevne tjelesne aktivnosti od 60 minuta uz stručno usmjeravanje voditelja sportskog/tjelesnog programa, ona je koja se ove godine želi istaknuti svim sudionicima – djeci, roditeljima, profesorima, trenerima i ostalim voditeljima sportskih programa kao i cijeloj javnosti i potaknuti ih za promjene i usvajanje novih zdravih sportskih navika.

Vizija: Kroz aktivnosti Lige biti pokretač i promotor inicijative za usvajanje životnih navika koje se temelje na šezdesetominutnoj tjelesnoj aktivnosti kod djece i na taj način pridonijeti stvranju bolje i zdravije zajednice.

Misija: Promoviranjem važnosti redovite dnevne tjelesne aktivnosti i sportskih vrijednosti Lige potaknuti djecu, roditelje, profesore i trenere na usvajanje novih navika i dnevnih tjelesnih aktivnosti kao i informirati i podići svijest kod ostalih javnosti putem medija i komunikacijskih kanala.

Baš zato Erste Plava liga i ove, šeste godina zaredom, omogućuje svoj zainteresiranoj djeci u šest hrvatskih gradova da besplatno uživaju u sportskom natjecanju u skakačkim, trkačkim i bacačkim atletskim disciplinama kako bi prepoznali i razvili svoje vještine.

KRENI i TI S NAMA – PRIJAVI se već danas!

 

Erste Plava liga u 2020. godini održat će se s početkom nastave.

Trenutno ne možemo predvidjeti kada će škole započeti s nastavom, ali nastavit ćemo pratiti upute našeg Kriznog stožera te ćemo vas što je prije moguće obavijestiti o početku natjecanja.

Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: