Projekt 60minutaKRENI

60minutaweb_logo

Slogan 60minutaKRENI temelji se na mišljenju stručnjaka o važnosti i potrebi šezdesetominutne dnevne tjelesne aktivnosti kod djece koju su podržali i pokrovitelji iz područja sporta i zdravlja – Ministarstvo zdravljaNastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija ŠtamparHrvatski olimpijski odbor i ostali.

Ova jasna komunikacijska poruka o važnosti provođenja dnevne tjelesne aktivnosti od 60 minuta uz stručno usmjeravanje voditelja sportskog/tjelesnog programa, ona je koja se ove godine želi istaknuti svim sudionicima – djeci, roditeljima, profesorima, trenerima i ostalim voditeljima sportskih programa kao i cijeloj javnosti i potaknuti ih za promjene i usvajanje novih zdravih sportskih navika.

Vizija: Kroz aktivnosti Lige biti pokretač i promotor inicijative za usvajanje životnih navika koje se temelje na šezdesetominutnoj tjelesnoj aktivnosti kod djece i na taj način pridonijeti stvranju bolje i zdravije zajednice.

Misija: Promoviranjem važnosti redovite dnevne tjelesne aktivnosti i sportskih vrijednosti Lige potaknuti djecu, roditelje, profesore i trenere na usvajanje novih navika i dnevnih tjelesnih aktivnosti kao i informirati i podići svijest kod ostalih javnosti putem medija i komunikacijskih kanala.

Baš zato Erste Plava liga i ove, šeste godina zaredom, omogućuje svoj zainteresiranoj djeci u šest hrvatskih gradova da besplatno uživaju u sportskom natjecanju u skakačkim, trkačkim i bacačkim atletskim disciplinama kako bi prepoznali i razvili svoje vještine.

KRENI i TI S NAMA – PRIJAVI se već danas!

 

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: