Tjedan u znaku Erste Plave Lige

 

Nakon duge stanke i smanjenih sportskih aktivnosti, ovaj tjedan održano je natjecanje Erste Plave Lige u Rijeci, Zadru, Osijeku, Kninu i Makarskoj, nastavak kvalifikacija očekuje nas u Puli, Vukovaru, Čakovcu i Zagrebu! 

Erste Plava Liga jedno od omiljenih natjecanja za učenike i učenice od 3. do 6. razreda koje se održava već 8 godina u 9 hrvatskih gradova.

Ove godine s posebnih nestrpljenjem natjecatelji su odmjerili svoje snage u atletskih disciplinama i izborili finale u Zagrebu. Veliko finale održava se u sklopu najstarijeg natjecanja u Hrvatskoj, popularnom Hanžekovićevom memorijalu. Nastup s najvećim svjetskim zvijezdama i poznatim hrvatskim atletičarima poput Sandre Perković, Sare Kolar i Filipa Mihaljevića tako postaje nezaboravno iskustvo za sve mališane.

U sklopu Erste Plave Lige po prvi puta održane su i dvije discipline za osobe s invaliditetom. Pilot projekt pokrenut je u Kninu u suradnji s atletskim klubom Sv.Ante i udruge osoba s invaliditetom S.Bartolomej

Istraživanja pokazuju kako se u Hrvatskoj tek 39% dječaka i 26% djevojčica u dobi od jedanaest godina bavi tjelesnom aktivnošću. 

Upravo zato projekt #60minutaKRENI u sklopu Erste Plave Lige promiče značaj svakodnevne fizičke aktivnosti. Usvajanje zdravih životnih navika izgrađuju se od malih nogu. Erste Plava liga, atletsko natjecanje za djecu uzrasta od 9-13 godina idealno je otkrivanje ljubavi prema sportu i fizičkoj aktivnosti.

Kvalifikacijska natjecanja prema kalendaru održavaju se još u sljedećim gradovima: 

Pula 24.6.
Vukovar 30.6.
Čakovec 11.7.
Zagreb 11.9.

Otkrijete vaš najbliži grad i prijavite se na natjecanje Erste Plave Lige https://www.ersteplavaliga.com/#registracija

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: