U Rijeci starta Erste Plava liga 2019

Rijeka2

 

Natjecanja Erste Plave lige 2019 startaju u srijedu, 10. travnja, u Rijeci.

Natjecanje će biti održano na stadionu Kantrida, s početkom u 13 sati, a osmoškolci iz riječke regije natjecat će se u utrkama na 60, 300 i 600 metara, u skok u vis i dalj, bacanje kugle i vortexa, a po dvoje najboljih u svakoj disciplini i kategoriji nastupit će na finalu Erste Plave lige, 3. rujna na Hanžekovićevom memorijalu u Zagrebu.

Na prošlogodišnjim kvalifikacijama Erste Plave lige na Kantridi je nastupilo 728 učenica i učenika osnovnih škola iz Rijeke, Matulja, Čavala, Kastva, Kostrene, Delnica, Jelenja, Fužina…, ali i „gostiju“ iz Varaždina i Svetog Martina na Muri.

Najboljom školom lani je bila proglašena OŠ Čavle.

Erste Plava liga jedinstveno je atletsko natjecanja osmoškolaca u organizaciji atletskog kluba Pro Sport i partnera –  Erste&Steiermärkische banke i Erste Plavih mirovinskih fondova – na kojem je u prvih šest godina sudjelovalo 22.686 učenica i učenika iz cijele Hrvatske.

Više o natjecanju u Rijeci pročitajte OVDJE>>>

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: