U utorak Zadrani love startne pozicije za finale na Hanžeku

Zadar18-12

 

Kvalifikacije ovogodišnje Erste Plave lige nastavljaju se natjecanjem u Zadru, u utorak 14. svibnja.

Prošle godine je po velikoj vrućini na atletskom Stadionu Višnjik nastupilo 390 učenica i učenika iz više od 30 osnovnih škola Zadra i Zadarske županije, no pažljiviji pratitelji Erste Plave lige sjetit će se i 2014. godine kada je u Zadru nastupilo senzacionalnih 810 osmoškolaca – što je tada bio rekord Erste Plave lige – natjecanje je trajalo punih osam sati i pratilo ga je preko tisuću gledatelja.

Zanimanje malih Zadrana za atletiku i Erste Plavu ligu je i dalje veliko, pa će se to, zasigurno, potvrditi i u utorak, kada natjecanje na Višnjiku počinje u 13 sati. Učenice i učenici od 3. do 6. razreda osnovnih škola natjecat će se u trčanju na 60, 300 i 600 metara, skoku u vis i dalj te bacanju kugle i vortexa.

Po dvoje najboljih u svakoj disciplini i kategoriji nastupit će na finalu Erste Plave lige, 3. rujna u Zagrebu, u sklopu Memorijala Borisa Hanžekovića.

Više o natjecanju u Zadru pogledajte ovdje>>>

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: