VAŽNO: Revidirani rezultati kvalifikacijskog natjecanja u Puli!

Pula19-02

 

Nakon revizije prijava, sada možete vidjeti službene rezultate kvalifikacija Erste Plave lige u Puli.

Podsjećamo da je člankom 5. PROPOZICIJA Erste Plave Lige “BRŽE. VIŠE. JAČE.” propisano da natjecatelj može nastupiti u samo jednim kvalifikacijama u određenom gradu odnosno da ne smije nastupiti u dva različita grada gdje se održavaju kvalifikacije.

Shodno tome, brisani su rezultati iz Pule svim natjecateljima koji su prethodno nastupili u Rijeci.

Rezultate pogledajte ovdje>>>

3 Komentara

 1. Ellyn Blažina

  05.06.2019.

  Poštovani, vezano za revidirane rezultate u Puli moram napomenuti da su djeca zasluženo zauzela svoja mjesta te da nisu trebala biti iz brisana sa liste kao da se uopće nisu natjecala.Smatram da se time šalje totalno kriva poruka djeci i da uopće nije u skladu sa misao koju promovira Erste plava liga. Djeci je eventualno trebalo onemogućiti da se prijave, ali ako im je dozvoljeno da se natječu onda im zasluge ne možete oduzeti. Stoga Vas molim da sve natjecatelje vratite na listu pa možete kraj imena napisati da su diskvalificirana, ali ne možete ih brisati sa liste natjecatelja.

  Odgovori
 2. ELENA FELDVARI

  05.06.2019.

  Poštovani,
  u potpunosti se slažem sa prethodnim komentarom.Kakva se poruka šalje djeci?Omogućeno im je natjecanje ,a briše ih se sa liste.Ako imate pravila trebate ih se i pridržavati.Nije trebalo omogućiti djeci da se natječu.
  Molim vas da vratite djecu na listu
  Sportski pozdrav

  Odgovori
  • ADMINKO

   05.06.2019.

   Poštovana,

   Organizator ne može spriječiti ulazak djece na natjecanje.

   Propozicije natjecanja javni su dokument objavljen na službenoj stranici. Također je objavljen i članak u kojem se, pozivajući na propozicije natjecanja, upozorava kako nije dozvoljeno nastupati na dva kvalifikacijska natjecanja a članak je podijeljen i na društvenim mrežama.

   Natjecatelji koji su diskvalificirani već su ostvarili odlične rezultate na jednom kvalifikacijskom natjecanju i njihov uspjeh ne smije se omalovažavati samo zato jer nisu osvojili medalju. Također, ne želimo umanjiti uspjeh niti dovoditi u pitanje rezultat djece koja su regularno sudjelovala na natjecanju u Puli.

   Stojimo na raspolaganju za upite.

   Srdačan pozdrav,

   vaš Adminko

Komentiraj

Prijava na natjecanje Erste Plava liga

Ispuni sljedeće podatke za prijavu

Grad:

Prijavi se u svom gradu
(ako nije naveden tvoj grad, biraj onaj koji je najbliži)

Ime:

Prezime:

Email roditelja:

Škola:

Upiši OŠ i naziv svoje škole.

Razred:

Spol:

Disciplina:

Možeš se natjecati u najviše dvije discipline

Uvjeti:

Uvjeti:

Email za newsletter:

Popunjava roditelj
Želim da moje dijete – natjecatelj prima novosti od Erste Plave lige na svoj email.Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: